İLÇE KAYMAKAMIMIZA ZİYARET

12 Bilişim Öğrencilerinin İşletmelerde Beceri Eğitimini gerçekleştirecekleri bu yılda, Sütçüler Kaymakam Vekili Sayın Kerem YÜCE'yi makamında ziyaret ettiler.

Kaymakamımız, öğrencilerimizin iş hayatlarının ilk tecrübesi olacak bu yılki staj çalışmasında faydalı geçirmeleri konusunda tecrübelerinden tavsiyerde bulundu.

Öğrencilerimizin İşletmelerde Beceri Eğitimi boyunca takipte olacağını, gerektiğinde görevler vererek tecrübelenmelerini sağlayacağını bildirdiler. Çalışma hayatınlarında başarı dilekleriniyle makamından ayrıldılar.

13.10.2022 223

Adres:
BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. SÜTÇÜLER FEVZİ ERİNÇ Ç.P.A.L VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SİTESİ SÜTÇÜLER FEVZİ ERİNÇ ÇPAL VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 6 SÜTÇÜLER / ISPARTA

(246) 351 2029