Sütçüler Fevzi Erinç Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuzun amacı bölgesel düzeyde eğitim ihtiyaçlarını belirlemek, ihtiyaçları karşılayacak program geliştirmek, bilgisayar destekli öğretim, bireysel öğretim gibi çağdaş eğitim teknolojilerini öğretime uygulamak, öğretim kaynaklarını hazırlamak (görsel yazılı v.b), öğrencileri, iş hayatında teknolojiyi tanıtacak ve teknolojiyi üretecek şekilde yetiştirmek, girişimci kendi işini kurabilen bireyler yetiştirmek. Sanayi için kalifiye eleman yetiştirmek. Branşlarında yüksek öğretime gitmelerini sağlamaktır.

Misyon: Gelişen teknolojiyi yakından izlemede, Çağdaş ve laik bireyler yetiştirme hedefinde iyinin ölçüsü yoktur; düşüncesiyle mükemmelliğe ulaşma çabalarında, gelişimde iş birliğinde, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazanmada bilgiye ulaşmayı kolaylaştırmada, bir bütünüz.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer.
Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(246)3512029

Belgegeçer - (246) 351 2060

WEB - https://sutculercpl.meb.k12.tr

Adres - BİRLİK MAH. ARDIÇLI TARLA CAD. SÜTÇÜLER FEVZİ ERİNÇ Ç.P.A.L VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SİTESİ SÜTÇÜLER FEVZİ ERİNÇ ÇPAL VE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BLOK NO: 6 SÜTÇÜLER / ISPARTA

Yatakhane Koğuşu :18

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.

Ulaşım İlçe otobüsleri ile Isparta ve Antalya´ya günlük ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 107 km uzaklıktadır.